Dorgelo Audio Service

‘Shrek’ VAKK theater

Op 25, 26 en 27 (matinee) oktober 2019 brengt muziektheater VAKK de prachtige musical “Shrek” op de planken van theater De Voorveghter in Hardenberg.

Shrek de musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop wordt gezet. Het reusachtige groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras!

Maar deze musical kent ook een diepere laag: Niet alles is wat het lijkt en vaak zijn we geneigd iemand op zijn uiterlijk te beoordelen. Hiermee is deze musical voor sommigen wellicht een eye-opener!

Dorgelo audioservice verzorgt bij deze productie het geluid, projectie & meercamera registratie

Ontvang updates van ons!

Krijg leuke updates over ontwikkelingen, opdrachten en meer.

Berichten die je misschien ook leuk vind:

Meercamera

Van schoolzaal naar filmstudio

Afgelopen week hebben wij leuke opnames gehad op het Hondsrug College!Voor deze sitcom zijn we eerst bezig gegaan met het bouwen van het decor, een

Live-Stream

Livestream Herdenkingsdienst Holdert

Ieder jaar organiseert het verzorgingstehuis Holdert een herdenkingsdienst. Een mooi moment om met zijn alle bij elkaar te komen. Alleen door de huidige Covid-19 maatregelen