Installatie

ervaar de kracht van de juiste techniek

Voor bijvoorbeeld kantoren, scholen, evenement locaties of fabriekshallen kan een vaste AV installatie de oplossing bieden bij regulier gebruik. Ervaar het gemak van professionele moderne installaties.

Discover

Develop

Deliver

Discover

Discover

Bij Dorgelo Audio Service luisteren we naar uw wensen en behoeften en gaan we grondig te werk om de beste oplossingen te vinden voor uw specifieke situatie. We stellen doelstellingen en verwachtingen vast en bespreken budgetten en werkplanningen om ervoor te zorgen dat alles binnen uw mogelijkheden valt. Ons uitgebreide intake proces helpt ons om een compleet beeld te krijgen van uw behoeften en hoe we u het best kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw doelen.

Develop

Ons team van ervaren technici ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art audiovisuele oplossingen die perfect passen bij uw ruimte en doelstellingen. We gaan verder dan alleen de installatie van apparatuur, we creëren een volledig geïntegreerd systeem dat naadloos samenwerkt. Dit doen we door middel van technische tekeningen en een grondige technische planning, installatie en configuratie. Voordat we overgaan tot de installatie van de apparatuur, zorgen we voor een intensief testproces, om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt.

Develop

deliver

Deliver

Onze dienstverlening eindigt niet bij de installatie van de apparatuur. We bieden ook persoonlijke ondersteuning tijdens het gebruik van het systeem en zorgen voor een professionele uitvoering door onze ervaren technici. Bij Dorgelo Audio Service zijn we trots op ons eindproduct en we streven ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden die jarenlang meegaan. U kunt altijd op ons rekenen voor betrouwbare en professionele AV-installaties die perfect passen bij uw specifieke situatie.

Ook een uitdaging voor ons?

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required