Videoregistratie & live-streaming

Bereik een groter publiek

Laat uw evenement of theaterstuk professioneel vastleggen door middel van onze multicamera registratie. Door kostbare momenten vast te leggen en online te delen, vergroot u uw bereik en kunt u meer mensen laten genieten van uw productie.

Discover

Develop

Deliver

Discover

Discover

Videoregistratie & live-streaming bieden de mogelijkheden voor het bereiken van een groter publiek. We altijd met een grondige analyse van de wensen en behoeften van de klant. We luisteren naar de doelstellingen van de klant en adviseren op basis daarvan de beste oplossingen voor videoregistratie en live-streaming. We bespreken het budget en stellen een werkplanning op om de ideale oplossing te realiseren.

Develop

Ons team van ervaren AV-technici werken aan professionele videoregistratie en live-streaming oplossingen. We maken gebruik van onze compacte regie Flypack, die we binnen no-time op elke locatie kunnen neerzetten en waarmee we een volwaardige tv-studio creëren. We bieden camera registraties van 3 tot 8 camera’s en maken het mogelijk om te live-streamen op de eigen website van de klant. We werken volgens de nieuwste technieken en innovaties om de beste videoregistratie- en live-streaming oplossingen te bieden.

Develop

deliver

Deliver

We leveren en installeren de videoregistratie- en live-streaming oplossingen op de afgesproken locatie en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Onze professionele technici bieden persoonlijke ondersteuning tijdens het evenement om te zorgen dat alles soepel verloopt. Met onze oplossingen kan de klant de online zichtbaarheid verbreden en een groter publiek bereiken. We zorgen ervoor dat de klant een fantastisch eindproduct ontvangt, dat voldoet aan alle verwachtingen en doelstellingen.

Ook een uitdaging voor ons?

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required