Evenementen techniek

Voor spraakmakende evenementen

Wij bieden hoogwaardige evenemententechniek voor spraakmakende evenementen. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur zorgen wij voor de perfecte balans tussen licht, geluid en beeld. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival of concert, wij leveren maatwerk dat volledig aansluit bij jouw wensen en eisen.

Discover

Develop

Deliver

Discover

Discover

Wij snappen hoe belangrijk het is om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen. Door middel van een grondige analyse en onderzoek, stellen we vast welke audiovisuele oplossingen het beste passen bij jouw evenement. We bespreken de doelstellingen en verwachtingen en stellen een werkplanning op, inclusief budgettering, zodat we een helder beeld hebben van wat er nodig is om het evenement tot een succes te maken.

Develop

Als het gaat om ontwerp en ontwikkeling van audiovisuele oplossingen, ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de installatie en configuratie van de apparatuur, voeren we intensieve tests uit om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt. Onze expertise op dit gebied zorgt voor een naadloze integratie van de technologie op het evenement.

Develop

deliver

Deliver

Wij zorgen voor de levering en installatie van alle benodigde audiovisuele apparatuur. Onze ervaren technici bieden persoonlijke ondersteuning tijdens het evenement en garanderen een professionele uitvoering. We zorgen voor een fantastisch eindproduct dat aan alle verwachtingen voldoet en waarbij de technische aspecten tot in de puntjes verzorgd zijn. Bij Dorgelo Audio Service streven we naar de hoogste kwaliteit in audiovisuele oplossingen en service, zodat jij je kunt concentreren op het organiseren van een geslaagd evenement.

Ook een uitdaging voor ons?

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required