Theater techniek

Beleef de magie van het theater

Theater is een magische ervaring die het publiek verwondert en meesleept. Maar om deze magie te laten plaatsvinden, is technologie van cruciaal belang. Licht, geluid en beeld spelen een belangrijke rol bij het creëren van de perfecte sfeer. Alleen door de juiste technologie en ervaring samen te brengen, ontstaat een compleet geheel waarin theater en technologie perfect samenkomen.

Discover

Develop

Deliver

Discover

Discover

Bij Dorgelo Audio Service begrijpen we als geen ander hoe belangrijk de juiste techniek is voor het creëren van een magische theaterervaring. Daarom gaan we graag in gesprek met onze klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen. We luisteren naar de doelstellingen van het theaterstuk en bespreken het budget dat beschikbaar is. We gaan vervolgens aan de slag met een grondige analyse om de beste oplossingen te vinden en de juiste technologie in te zetten.

Develop

Onze focus ligt op het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve audiovisuele oplossingen die volledig aansluiten op de specifieke behoeften van uw theaterstuk. Met onze ruim 60 draadloze zenders en de mogelijkheid om een compleet orkest uit te versterken, zorgen wij voor een fantastische theaterervaring. We werken met de nieuwste technieken en innovaties om ervoor te zorgen dat het geluid van de acteurs, zangers en muzikanten volledig tot hun recht komen. Onze technische tekeningen en planningen zorgen voor een soepele installatie en configuratie van alle apparatuur.

Develop

deliver

Deliver

We leveren niet alleen de audiovisuele apparatuur, maar zorgen ook voor persoonlijke ondersteuning tijdens het theaterstuk. Onze ervaren technici zorgen voor een professionele uitvoering en een fantastisch eindproduct. Zo kan het publiek volledig opgaan in de magie van het theater. Bij Dorgelo Audio Service geloven we dat de juiste techniek het verschil maakt bij theaterproducties en daarom bieden wij alleen het beste van het beste. Beleef de magie van het theater met onze audiovisuele oplossingen.

Ook een uitdaging voor ons?

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required