VAKK “All Shook Up”

Klus informatie

All Shook Up
Theater de Voorveghter
37 zenders, bandversterking, meercamera registratie
21/10/2022

All Shook Up is een swingende musical vol humor en liefde. Met talloze nummers van Elvis Presley, zoals ‘Heartbreak Hotel, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Can’t help falling in love’.

De musical vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op zijn kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

Hiervoor hebben wij de complete audio en zendertechniek, met wel 37 zenders, mogen leveren inclusief bandversterking. Ook hebben wij op de premiére een meercamera registratie gefaciliteerd met wel 5 camera’s op onze compacte live regie flypack.

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required