Beursstands

Laat uw beursstand stralen

Uw merk en of bedrijf professioneel presenteren op een beurs? Met de juiste techniek kunnen wij hier de perfecte sfeer en uitstraling voor creëren! 

Discover

Develop

Deliver

Discover

Discover

Wij begrijpen dat u uw beursstand wilt laten stralen en uw merk wilt presenteren op een onvergetelijke manier. Daarom luisteren we naar uw wensen en analyseren we uw doelstellingen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen we de beste oplossingen voor uw beursstand voor. We bespreken uw budget en stellen een werkplanning op zodat alles op tijd klaar is voor de beurs.

Develop

Onze expertise ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van moderne beursstands die indruk maken op het publiek. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen om uw stand te laten opvallen. We zorgen voor een naadloze integratie van licht, geluid en beeld, en bieden de juiste techniek voor uw presentaties en demonstraties. We werken alles uit in technische tekeningen en zorgen voor een technische planning, installatie en configuratie van uw stand.

Develop

deliver

Deliver

We zorgen voor de levering en installatie van alle audiovisuele apparatuur op uw beursstand. Onze ervaren technici zorgen voor een professionele uitvoering en zijn eventueel aanwezig tijdens de beurs om ondersteuning te bieden. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een succesvolle beurservaring waarbij uw beursstand straalt en uw merk opvalt.

Ook een uitdaging voor ons?

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required