Nieuwjaarsconcert Haren 2023

Klus informatie

Nieuwjaarsconcert Haren 2023
St. Martinuskerk
80M aan truss constructie, ruim 13.000 Watt aan LED licht!
15/01/2023

Afgelopen weekend hebben wij van Dorgelo de technische productie verzorgd voor het Nieuwjaarsconcert in Haren. Met een totale afstand van ruim 1,5 kilometer aan kabels, 13.000 Watt aan LED verlichting en 84 meter aan Truss constructie, was het een technisch hoogstandje. Ons team heeft er binnen 2 dagen voor gezorgd dat alles opgebouwd was, en binnen 1 dag na het concert weer afgebroken was.

Een van de grootste uitdagingen was het geluid. Er bevond zich een 55 meter hoge koepel precies boven het VKSO orkest, die het geluid terugkaatste met vertraging naar het publiek. Om dit op te lossen, hebben wij gebruik gemaakt van audio delay en meerdere delay speakers verdeeld door de zaal. Hierdoor konden wij de vertraging compenseren en zorgen voor perfect geluid voor het publiek.

Naast het technische hoogstandje op gebied van audio, hebben wij ook een prachtige lichtshow gerealiseerd en met behulp van vijfvoudige camera registratie, 6 schermen voor schermregie en visuele beelden werd het publiek meegenomen in de muziek van onder anderen Mozart, Tsjaikovski, Strauss en meer onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher. Wij zijn ontzettend trots op ons team en hun prestatie tijdens dit concert.

📸Emsblick – Hermann Garrelmann

📸Gerd Mecklenborg

DORGELO NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Altijd de leukste nieuwtjes in je mail!
Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en tofste klussen en raak geïnspireerd voor jouw volgende project!

Blijf op de hoogte.

* indicates required